Mega XXL Levend Ganzenbord spelen?

30 euro 'per dag'

Wie heeft er geen zin om lekker een potje levensgroot ouderwets te ganzenborden.

Het originele Oudhollands ganzenbord.

XXL-versie van het populaire Oudhollands Ganzenbord, kun je met een grote groep tegelijkertijd dit spel spelen.
De mat waar het hele spel op staat, is in totaal 4 bij 4 meter groot.
Er is dus wel wat ruimte voor nodig om Ganzenbord te spelen.

Sowieso is dit een spel dat gemakkelijk is op te zetten: binnen een minuut.
Ideaal voor familiefeesten, kinderpartijtjes of teambuildingsactiviteiten.

 

 

 

 

 

 

 

Ganzenbord-XL

Borg:

Gehele huur periode  € 30,-

Huurprijs:

Per dag*  € 30,-

*deze prijs is gebaseerd op zelf ophalen/terugbrengen.

Servicepakket:

Pakket 1: Zelf ophalen en retour brengen.
Pakket 2: wij bezorgen en halen, u bouwt zelf op en af.
Pakket 3: Compleet.


laagste prijs garantie
EM verhuur geeft u wat betreft onze verhuurproducten de laagste prijs garantie op basis van zelf afhalen betreffende regio Arnhem. Kunt u aantonen dat hetzelfde object bij een andere bedrijf goedkoper is, dan leveren wij u, mits beschikbaar hetzelfde voor dezelfde prijs.
Bezorgkosten

Onze voorrijkosten zijn éénmalig €30,- binnen een straal van 15 km, daarna rekenen wij € 0,50 per kilometer (let op afstand x2  berekening volgens ANWBrouteplanner vanaf postcode 6834EG).

U kunt ons 7 dagen in de week telefonisch bereiken van 8.30 tot 21.30 uur.
TEL: 06-53723287 ,Bgg 06-15945362

Bij resevering van uw product maken wij een afhaalafspraak en eventueel retourafspraak met u.
Op verzoek en in overleg, kunnen wij afwijken van bovengenoemde afhaaltijden.

Bovengenoemde tijden zijn de openingstijden van ons bedrijf.

De prijzen op onze website zijn op basis van afhalen.

Algemene voorwaarden

 1. De huurder is verplicht de huurvoorwaarden, de gebruiksaanwijzing, overige opmerkingen aandachtig door te lezen en is verplicht zich daar aan te houden. Deze voorwaarden worden geacht door de huurder te worden aanvaard, tenzij uit andere stukken blijkt dat hier met wederzijds goedvinden van is afgeweken.
 2. Betalingen dienen, tenzij anders afgesproken, contant of op rekening van EM Attractie Verhuur.  Attractie kosten incl. Borg dienen te worden voldaan in euro’s (incl. BTW) voorafgaande levering.
 3. Het gehuurde artikel is en blijft eigendom van de EM Attractie Verhuur.Onze materialen mogen in geen enkel geval worden doorverhuurd aan derden.
 4. Onze springkussens en attracties zijn bedoeld voor een specifieke leeftijdscategorie. U dient hier notitie van te hebben genomen en voor naleving zorg te dragen, vooral artikelen die opblaasbaar en windgevoelig zijn dienen extra aandacht / alertheid te genieten!!
 5. In geval van enig gevaar, b.v. storm, sterke wind, slecht weer (harde regen / onweer) of onveilige locatie, dient de huurder het gehuurde artikel direct buiten werking te stellen en de blower af te koppelen.
 6. In geval van schade, diefstal, vermissing, vandalisme tijdens de huur en/of transport komen alle kosten voor rekening van de  huurder.Bij diefstal of het niet terug brengen van de gehuurde attracties wordt ter alle tijden aangifte gedaan bij de politie, en wordt de nieuw waarde van het product op u verhaald. Wij gaan er vanuit dat u zorgvuldig met onze materialen omgaat.
 7. De huurder dient de gehuurde materialen compleet voor het einde van de afgesproken huurperiode terug te brengen. Bij niet tijdig inleveren van de gehuurde materialen wordt een huurtarief in rekening gebracht van maximaal 100% per dag.
 8. De huurder levert de materialen na gebruik schoon en droog af, indien dit niet het geval is worden schoonmaak- of   vervangingskosten voor rekening van de huurder. Mocht dit het geval zijn dan heeft EM Attractie Verhuur alle recht de gemaakte kosten op de borg te in te houden. 
 9. Alle gehuurde attracties dienen op een zorgvuldige en correcte manier worden ingeleverd en opgevouwen volgens opvouw instructie.
 10. De huurder is zelf aansprakelijk voor schade welke is ontstaan aan personen en/of goederen tijdens het gebruik van onze materialen. Het gebruik is geheel voor eigen risico!
 11. De kinderen mogen niet met schoenen, eten, drinken en scherpe voorwerpen op de springkussens spelen. Dit om schade aan de springkussens en lichamelijke schade te voorkomen. Tevens is het ten strengste verboden om op de muren van de springkussens te klimmen.
 12. De huurder kan EM Attractie Verhuur is niet aansprakelijk te stellen voor onvolledige levering of als door onvoorziene omstandigheden de levering van materialen niet kan plaatsvinden of wordt gewijzigd.
 13. Mocht u na het opzetten van onze objecten schade constateren, stel ons dan per direct op de hoogte!!! Dit kan telefonisch naar het volgende telefoonnummer: 06-53723287, bij geen gehoor telefoonnummer: 06-15945362 Een ingesproken voicemailbericht of e-mail naar info@emattractieverhuur.nl is al voldoende. Niet tijdig gemelde zaken, die bij ons niet bekend waren, worden bij u in rekening gebracht.

Note:
Wij vragen wel een kopie van een geldig legitimatie bewijs, met de juiste gegevens.
Zodra onze gehuurde attracties na controle geen gebreken hebben, storten wij de borg binnen 14 dagen op uw bank/giro rekening terug.
Bij akkoord voorwaarden naam & handtekening:

Download:  Algemene voorwaarden

Opzet Instructies
Werkwijze bezorgen en ophalen

U kunt ervoor kiezen om het betreffende object door ons te laten bezorgen/ weer ophalen
of door ons bezorgen en zelf weer terugbrengen of zelf afhalen en weer laten ophalen door EM Attractie Verhuur
In principe is dus alles mogelijk!

TIP! WIJ HANTEREN ZEER SCHERPE BEZORGTARIEVEN.
Bezorging en ophalen is (in overleg) mogelijk van Maandag t/m Zondag van 8.30 tot 21.30uur.

Onze bezorg / ophaal tarieven zijn als volgt (incl. 21% btw):

Voorrijkosten per adres       :      €  30,-  (Slechts 1x voorrijkosten bij bezorgen en ophalen)
Kilometerkosten                    :      €    0,50 per gereden km. (afstand maal 2 )
Op & Afbouwkosten              :      €  30,-  (Slechts 1x Pakket keuze 3).

U dient zelf mee te helpen bij het laden en lossen en voor een goede laad/los plaats zorg te dragen.

Het object dient u zelf op te zetten mits u voor pakket 3 heeft gekozen Compleet, uiteraard geven wij u hierbij duidelijke instructies en staan onze objecten binnen een handomdraai.

Heeft u nog verdere vragen, dan staan wij u graag te woord!


Reserveringsformulier

Scroll naar boven