Sarah Cartoon

Sarah Cartoon van 4,5 meter hoog!

Het reserveren van een opblaasfiguur is gratis!

De feestpop is verpakt in een makkelijk hanteerbare transporttas en is inclusief kleine blower.
Deze blower is waterdicht en werkt op normale stroomvoorziening (dus geen krachtstroom nodig).

De blower en het opblaasfiguur zijn in iedere auto gemakkelijk te vervoeren.

Opzetten dient met 2 personen te gebeuren en is circa 2 minuten werk.

Specificaties:
Hoogte: 4,30 meter
Verbruik blower:  380 watt (normale stroomvoorziening)
Inbegrepen: Opblaasfiguur, blower, transporttas, instructiekaart, spantouwen, verankeringsmateriaal, banner

Borg:

gehele huur periode  € 50,-

Huurprijs:

Per dag  € 25,-
Sarah pop

laagste prijs garantie
EM verhuur geeft u wat betreft onze verhuurproducten de laagste prijs garantie op basis van zelf afhalen betreffende regio Arnhem. Kunt u aantonen dat hetzelfde object bij een andere bedrijf goedkoper is, dan leveren wij u, mits beschikbaar hetzelfde voor dezelfde prijs.

Bezorgkosten

Onze voorrijkosten zijn éénmalig €30,- binnen een straal van 10 km, daarna rekenen wij € 0,50 per kilometer (let op afstand x2  berekening volgens ANWBrouteplanner vanaf postcode 6834EG).

U kunt ons 7 dagen in de week telefonisch bereiken van 8.30 tot 21.30 uur.
TEL: 06-53723287 ,Bgg 06-15945362

Bij resevering van uw product maken wij een afhaalafspraak en eventueel retourafspraak met u.
Op verzoek en in overleg, kunnen wij afwijken van bovengenoemde afhaaltijden.

Bovengenoemde tijden zijn de openingstijden van ons bedrijf.

De prijzen op onze website zijn op basis van afhalen.

 

Algemene voorwaarden

 1. De huurder is verplicht de huurvoorwaarden, de gebruiksaanwijzing, overige opmerkingen aandachtig door te lezen en is verplicht zich daar aan te houden. Deze voorwaarden worden geacht door de huurder te worden aanvaard, tenzij uit andere stukken blijkt dat hier met wederzijds goedvinden van is afgeweken.
 2. Betalingen dienen, tenzij anders afgesproken, contant of op rekening van EM Attractie Verhuur.  Attractie kosten incl. Borg dienen te worden voldaan in euro’s (incl. BTW) voorafgaande levering.
 3. Het gehuurde artikel is en blijft eigendom van de EM Attractie Verhuur.Onze materialen mogen in geen enkel geval worden doorverhuurd aan derden.
 4. Onze springkussens en attracties zijn bedoeld voor een specifieke leeftijdscategorie. U dient hier notitie van te hebben genomen en voor naleving zorg te dragen, vooral artikelen die opblaasbaar en windgevoelig zijn dienen extra aandacht / alertheid te genieten!!
 5. In geval van enig gevaar, b.v. storm, sterke wind, slecht weer (harde regen / onweer) of onveilige locatie, dient de huurder het gehuurde artikel direct buiten werking te stellen en de blower af te koppelen.
 6. In geval van schade, diefstal, vermissing, vandalisme tijdens de huur en/of transport komen alle kosten voor rekening van de  huurder.Bij diefstal of het niet terug brengen van de gehuurde attracties wordt ter alle tijden aangifte gedaan bij de politie, en wordt de nieuw waarde van het product op u verhaald. Wij gaan er vanuit dat u zorgvuldig met onze materialen omgaat.
 7. De huurder dient de gehuurde materialen compleet voor het einde van de afgesproken huurperiode terug te brengen. Bij niet tijdig inleveren van de gehuurde materialen wordt een huurtarief in rekening gebracht van maximaal 100% per dag.
 8. De huurder levert de materialen na gebruik schoon en droog af, indien dit niet het geval is worden schoonmaak- of   vervangingskosten voor rekening van de huurder. Mocht dit het geval zijn dan heeft EM Attractie Verhuur alle recht de gemaakte kosten op de borg te in te houden. 
 9. Alle gehuurde attracties dienen op een zorgvuldige en correcte manier worden ingeleverd en opgevouwen volgens opvouw instructie.
 10. De huurder is zelf aansprakelijk voor schade welke is ontstaan aan personen en/of goederen tijdens het gebruik van onze materialen. Het gebruik is geheel voor eigen risico!
 11. De kinderen mogen niet met schoenen, eten, drinken en scherpe voorwerpen op de springkussens spelen. Dit om schade aan de springkussens en lichamelijke schade te voorkomen. Tevens is het ten strengste verboden om op de muren van de springkussens te klimmen.
 12. De huurder kan EM Attractie Verhuur is niet aansprakelijk te stellen voor onvolledige levering of als door onvoorziene omstandigheden de levering van materialen niet kan plaatsvinden of wordt gewijzigd.
 13. Mocht u na het opzetten van onze objecten schade constateren, stel ons dan per direct op de hoogte!!! Dit kan telefonisch naar het volgende telefoonnummer: 06-53723287, bij geen gehoor telefoonnummer: 06-15945362 Een ingesproken voicemailbericht of e-mail naar info@emattractieverhuur.nl is al voldoende. Niet tijdig gemelde zaken, die bij ons niet bekend waren, worden bij u in rekening gebracht.

Note:
Wij vragen wel een kopie van een geldig legitimatie bewijs, met de juiste gegevens.
Zodra onze gehuurde attracties na controle geen gebreken hebben, storten wij de borg binnen 14 dagen op uw bank/giro rekening terug.
Bij akkoord voorwaarden naam & handtekening:

Download:  Algemene voorwaarden

Opzet Instucties opblaasfiguur
Werkwijze bezorgen en ophalen

Werkwijze:
U geeft aan hoe laat u wenst dat het object uiterlijk bij u bezorgd dient te worden.
Vervolgens laten wij u weten, tussen welke tijd u ons kunt verwachten.
Voorbeeld: u geeft aan bezorging uiterlijk 11.00 uur, dan kunt u verwachten tussen 8.00 en 11.00.
De chaffeur belt u, zodra hij onderweg is naar uw adres, zodat u weet dat we eraan komen.

U dient ervoor zorg te dragen dat wij kunnen lossen (met laadklep).
Indien uw adres moeilijk bereikbaar is voor een bakwagen dient u dit ons van te voren te melden.
Bij het lossen dient er minimaal 1 hulpkracht aanwezig te zijn.
Wij laten, indien nodig een pallet/transportkar achter zodat u het kussen gemakkelijk kunt verplaatsen.

U dient het object zelf op te zetten (uiteraard met de benodigde instructies van onze medewerker).
Dit neemt echter slechts een paar minuten van uw tijd in beslag en is heel simpel!
Eventuele gebreken aan het object dient u direct telefonisch aan ons te melden.
In overleg met u spreken wij af vanaf welk tijdstip wij het object weer bij u mogen ophalen.
Wij vragen u de huursom bij aflevering contant (gepast) te voldoen. U bent geen borgbedrag verschuldigd.

Vervolgens neemt de chaffeur weer contact met u op zodra hij onderweg is naar uw adres.
Wij vragen u ondertussen het object even uit te borstelen ( i.v.m haren, bladeren enz) en
zonodig even een doekje er doorheen te halen.
Indien het object bij het ophalen vies is dan zijn wij helaas genoodzaak om € 40,- (incl. btw) schoonmaakkosten aan u in rekening te brengen (prijs is inclusief opnieuw opzetten/inrollen).
Wij gaan er natuurlijk vanuit dat dit niet nodig zal zijn, het is immers prettig dat al onze klanten van een mooi en schoon object kunnen genieten!
Graag vragen wij u ervoor zorg te dragen dat reeds alle bijgeleverde spullen gereed liggen (karretje, pallet, spanbanden, haringen) zodat er niets achterblijft bij het ophalen.

Het object laat u gewoon in opgeblazen toestand tot onze medewerker er is.
Onze medewerker zal met u samen het object inspecteren of het schoon en in goede staat is.
Vervolgens zal het object met behulp en aanwijzing van onze medewerker op de juiste manier worden ingerold, u dient ervoor te zorgdragen dat er 2 hulpkrachten aanwezig zijn voor het inrollen.
Op deze manier kunnen wij een scherpe prijs, de juiste service en een prachtig en schoon object bieden.
Mocht er onverhoopt toch iets niet naar uw wens zijn, schroom dan niet om contact op te nemen.
Wij vertrouwen op uw medewerking en staan graag voor u klaar!


Reserveringsformulier

Reserveringsformulier
Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.
var formDisplay=1;var nfForms=nfForms||[];var form=[];form.id='3';form.settings={"objectType":"Form Setting","editActive":true,"title":"Quote Request Form","created_at":"2016-04-18 14:54:49","form_title":"Quote Request Form","show_title":0,"clear_complete":"1","hide_complete":"1","logged_in":"0","key":"","currency":"usd","wrapper_class":"","element_class":"","add_submit":"0","not_logged_in_msg":"","sub_limit_number":"","sub_limit_msg":"","fieldContentsData":"","allow_public_link":0,"embed_form":"","form_title_heading_level":"3","changeEmailErrorMsg":"Voer een geldig e-mailadres in!","changeDateErrorMsg":"Vul een geldige datum in!","confirmFieldErrorMsg":"Deze velden moeten overeenkomen!","fieldNumberNumMinError":"Fout met minimumaantal","fieldNumberNumMaxError":"Fout met maximumaantal","fieldNumberIncrementBy":"Toenemen met ","formErrorsCorrectErrors":"Corrigeer de fouten voordat je dit formulier indient.","validateRequiredField":"Dit is een vereist veld.","honeypotHoneypotError":"Honeypot fout","fieldsMarkedRequired":"Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn vereiste velden","unique_field_error":"Een formulier met deze waarde bestaat al.","calculations":[],"formContentData":["attractie_1695160701294","opties_1695160727424","service_nivo_1695160901467","ophaal_aflever_1695160577065","datum_retour_1695162243311","voor_and_achternaam_1695160478129","email_adres_1695160452539","telefoon_nr_1695160440157","addres_1695160457369","bericht_1695160528979","versturen_1695163998245"],"drawerDisabled":false,"default_label_pos":"above","ninjaForms":"Ninja Forms","fieldTextareaRTEInsertLink":"Koppeling invoegen","fieldTextareaRTEInsertMedia":"Media invoegen","fieldTextareaRTESelectAFile":"Selecteer een bestand","formHoneypot":"Als je een persoon bent die dit veld ziet, laat je het leeg.","fileUploadOldCodeFileUploadInProgress":"Bestand wordt ge\u00fcpload.","fileUploadOldCodeFileUpload":"BESTANDSUPLOAD","currencySymbol":false,"thousands_sep":".","decimal_point":",","siteLocale":"nl_NL","dateFormat":"m\/d\/Y","startOfWeek":"1","of":"van","previousMonth":"Vorige maand","nextMonth":"Volgende maand","months":["Januari","Februari","Maart","April","Mei","Juni","Juli","Augustus","September","Oktober","November","December"],"monthsShort":["Jan","Feb","Mrt","Apr","Mei","Jun","Jul","Aug","Sep","Okt","Nov","Dec"],"weekdays":["Zondag","Maandag","Dinsdag","Woensdag","Donderdag","Vrijdag","Zaterdag"],"weekdaysShort":["Zon","Maa","Din","Woe","Don","Vri","Zat"],"weekdaysMin":["Zo","Ma","Di","Wo","Do","Vr","Za"],"recaptchaConsentMissing":"reCaptcha validation couldn't load.","recaptchaMissingCookie":"reCaptcha v3 validation couldn't load the cookie needed to submit the form.","recaptchaConsentEvent":"Accept reCaptcha cookies before sending the form.","currency_symbol":"","beforeForm":"","beforeFields":"","afterFields":"","afterForm":""};form.fields=[{"objectType":"Field","objectDomain":"fields","editActive":false,"order":1,"idAttribute":"id","label":"Attractie ","key":"attractie_1695160701294","type":"listselect","created_at":"2016-04-18 14:54:49","label_pos":"above","required":1,"options":[{"errors":[],"max_options":0,"order":0,"new":false,"options":[],"label":"Kies Attractie","value":"kies-attractie","calc":"","selected":1,"settingModel":{"settings":false,"hide_merge_tags":false,"error":false,"name":"options","type":"option-repeater","label":"Opties Nieuwe toevoegen